Access bars terapija je primerna terapevtska metoda za vse tiste, ki vam primanjkuje energije in ste ves čas utrujeni. Tudi spanje in počitek vam ne pomagata odgnati vaše utrujenosti. Zdi se vam, da se vaše življenje vrti v mrtvem teku. Z življenjem niste zadovoljni, saj se vam ves čas zdi, da ste pravi magnet za negativne dogodke in napačne osebe. Access bars terapija je terapevtska metoda, ki pri svojem delovanju upošteva dvaintrideset točk na glavi. Z nežnim tretiranjem teh točk s prsti se začne ponovno pretakati energija, ki je bila ujeta v telesu. Access bars terapija omogoča aktivacijo omenjenih točk. Takrat se odpremo novim možnostim v našem življenju, kar je bilo še do včeraj nemogoče, bo postalo sedaj mogoče.

beauty, health, holidays, people and spa concept – beautiful woman in spa salon getting face or head massage

Možgane lahko primerjamo z računalnikom, ki ima celo kopico starih datotek, ki jih že dolgo sploh več ne uporabljate in upočasnjujejo delo vašega računalnika. Še več lahko pride do popolne blokade, ko se bo vaš računalnik sesul. Prav to pa se lahko zgodi tudi z vašimi možgani. Lahko pride do kratkega stika, ki se kaže z živčnim zlomom, depresijo ali kako drugo telesno boleznijo. Medtem ko vaš računalniški program lahko napadajo različni virusi, pa vaše možgane ves čas zavestno in podzavestno napadajo negativne misli in negativna čustva. Veliko škodo vašim možganom ter posledično vašemu telesu pa predstavljajo tudi negativna prepričanja, sodbe in ideje, ki vam obenem jemljejo tudi zelo veliko energije.

Access bars terapija vam pomaga odpraviti vse te obremenjujoče misli in čustva, ki vas obremenjujejo in vam preprečujejo, da ne morete v vašem življenju narediti koraka v pravo smer, temveč samo stopicate mestu in tonete vedno bolj globoko. Access bars terapija bo prinesla ponovno svetlobo v vaše življenje in obarvala vaše življenje v lepše barve. Privoščite si to terapijo in ponovno zadihajte s polnimi pljuči.