Ravno sedaj, ko se selim, mi popolnoma vsega zmanjkuje in tudi milo, ki ga imam za telo, je ravno danes izdahnil zadnje kapljice. Isto se je zgodilo s tistim, ki ga imam za obraz. Res ne razumem, zakaj je vedno tako, da vse zmanjka ravno v nepravem času. 

Toliko dela, kot ga imam s to selitvijo, nisem imela še prav nikoli, saj se selim iz hiše. Sprva je delovalo, kot da bo to mnogo večji problem, kot je bil, ampak vidim, da ne bo tako veliko stvari za preseliti, kot sem najprej mislila, da jih bo. Res pa je, da se v zadnjih dveh letih toliko stvari dala proč, da imam bolj ali manj vse pripravljeno na selitev. Edino malce več prvotnih stroškov bom imela, ker mi toliko stvari zmanjkuje.

Tudi milo je že čisto na koncu, ravno sedaj, ko se selim

Ker sem kar precej omejena s časom, tudi ne vem, kdaj si bom lahko kupila novo milo, ker nimam ravno veliko časa, da bi šla v trgovino. Na srečo sem se znašla, saj sem našla eno manjše milo, ki sem ga uporabljala za tuširanje v fitnesu. Ravno dovolj ga imam še za nekaj dni. Ampak če mi vmes ne bo uspelo po novo milo, pa ne vem, kaj bom po tem. Morala se bom nekako potruditi, da to kar se da hitro uredim in bom lahko ponovno imela na zalogi svoje najljubše milo, za tuširanje.

Še dobro, da sem pred kratkim našla oljno milo, ki je v zelo veliki količini in ga imam lahko kar dober mesec. Prejšnja so bila v manjših pakiranjih in so zdržala komaj dva tedna. Ta me pa sedaj zelo dobro rešuje in mi prihrani tako pri času in denarju, pa še zelo kakovostno je. Še dobro, da sem ga nekaj mesecev nazaj odkrila. Mislim, da ga prej celo niso imeli in je to popolnoma nov izdelek te blagovne znamke. Kakovostno naravno oljno milo je bilo pred nekaj leti zelo težko najti namreč.