Če se mene vpraša smo kar razvajeni, vse bi imeli novo, vedno manj se prilagajamo drugim, veliko manj si pomagamo med seboj. Meni se to zdi žalostno in jaz vedno rečem, da so prijatelji zlata vredni, kdo nima prijateljev ne ve, kaj zamuja. Jaz imam 4 dobre prijatelje, ki si vedno stojimo ob strani in tokrat smo imeli nove načrte, šli smo na sejem, kjer so prodajali rabljena plovila in se tako odločili, da bomo kupili eno staro plovilo in ga predelali. Vsak je imel določeno znanje, vsi smo bili bolj tehnični tipi, tako, da tukaj ni bilo straha, da nam ne bi uspelo. To je bil res dan, ko smo vedeli, da bomo postali še bolj povezani. 

Pogledali smo si vsa rabljena plovila in pred odločitvijo šli na kosilo, da smo se skupaj odločili, katera rabljena plovila so zanimiva in katera ne. Vsi smo bili istega mnenja in našli smo eno staro plovilo, ki je bilo ugodno, tako je vsak prispeval le malo sovjega denarja in lahko smo si privoščili plovilo, ki smo ga morali kasneje pripeljati k enemu od nas.

Vse smo organizirali in takrat smo postali še večji prijatelji, kot smo bili do takrat. Mi smo se klicali in videvali vsak dan, imeli smo plane, želje, vsak je prispeval svoje znanje, ideje, rabljena plovila so res nekaj fantastična, če jih znaš popravljati sam. Mi smo združili moči in šlo nam je prav dobro. Nikoli si po eni strani nismo mislili, da nam bo uspelo, a smo se motili, popravili smo naše plovilo, trajalo je kar nekaj časa, ker se nam ni mudilo. Vsak je prispeval svoj čas, denar in znanje, to druženje ne bom nikoli pozabil, bilo je prekrasno, nepozabno. 

Da smo takrat šli gledat rabljena plovila je bila najboljša odločitev vseh nas. To nas je povezalo in še danes smo vsi povezani, saj nas povezuje ravno naše plovilo.