Pri hiši smo potrebovali novi avto. Sama sem si vedno želela, da bi enkrat končno lahko kupila čisto novi avto in ga tako vozila več let, nisem pa se zavedala, da bo to Nissan avto, ker sem to znamko komaj poznala. Vedno sem gledala bolj druge avte, ta znamka mi nekako ni bila pri srcu, tako da teh avtov nikoli nisem gledala tako, da bom jaz enkrat takšen avto tudi vozila. 

Ker pa se v življenju vse spreminja, se je spremenilo tudi to, da sem šla v avtohišo gledat Nissan avto, čeprav sem bila prepričana o tem, da ti avti meni niso lepi. Do tega je prišlo tako, ko mi je mož rekel, da je prišel ven novi Nissan in da je zelo lep, prostoren in da to bi bil avto zame.

Prvo sem bila presenečena nad tem, kako on ve, kateri avto bi bil zame?

Res, da sva se kdaj pogovarjala, kakšni avto so mi všeč, ampak nikoli nisem omenjala Nissan avtomobilov, tako da to mi je bilo res čudno. Ker ga nisem hotela razočarati in ker se mi je končno enkrat nasmehnila sreča, da bi lahko imela čisto novi avto, sem pristala na to, da sva šla gledat ta avto.

Že ko sem se pripeljala pred Nissan hišo, nisem bila navdušena, res bi moral biti to en lep Nissan avto, da bi mene navdušil. Tako sem šla v avtohišo v prepričanju, da mi avto ne bo všeč. Zgodilo pa se je ravno obratno, avto me je očaral. Ne vem, zakaj, ampak enostavno je bil res lep model, ki me je takoj pritegnil.

Mogoče zato, ker je bil tudi moje barve, že od nekdaj so mi lepi rdeči avtomobili in razstavljen je bil novi Nissan v posebni rdeči barvi, katere še nisem videla na cesti.

Mož je videl, da mi je avto lep in bil srečen, ker sva oba bila istega mišljenja. Danes je ta avto Nissan parkiran pred našimi vrati. Nikoli ne reci nikoli!