Če ste bolj naravnega videza in tako hočete tudi ostati, potem barva za obrvi ni vaš pravi naslov, kajti barva za obrvi spremeni barvo trenutnih naravnih vaših obrvi. Sama sem imela naravne obrvi dolgo časa, potem ko sem postala starejša pa sem videla, da potrebujem osvežitev na obrazu, kajti pojavile so se prve gubice, obraz ni bil več tako napet, veke so se malo povesile in rekla, sem si da bi drugačna barva za obrvi moje oči bolj poudarila in celotni obraz bi dobil svežino.

Lahko sem izbirala:

  • Tako bi lahko izbrala pravilne barve svinčnik in si tako barvala obrvi vsakdan
  • Lahko pa bi moje obrvi polepšala trajna barva za obrvi

Malo sem bila v dilemi, ker si barve za obrvi nisem upala sama kupiti, ko pa mi je prodajalka v drogeriji rekla, da lahko grem k kozmetičarki ali si trajno pobarvam obrvi pri frizerki, sem bila bolj prepričana, da si to želim. Šla sem do kozmetičarke in takoj je vedela, katera barva za obrvi bo primerna zame. Tako lepih obrvi že dolgo nisem imela in prav ponosna sem bila na njih, nikoli niso na mojem obrazu obrvi tako izstopale, dokler ni bila izbrana prava barva za obrvi zame. 

Kozmetičarka mi je rekla, da si to lahko barvam sama, vendar jaz nisem tako korajžna in raje hodim v kozmetični salon, da mi to naredijo kot je potrebno, moje obrvi so sedaj osvežile moj pogled, kajti prava barva za oči pomeni da bodo oči še lepše in pogled bo tisti, ki bo lepši.

Res je, da ni veliko barv na razpolago in tudi v drogeriji hitro vidiš katera barva za obrvi je prav za vas, saj lahko izbirate med črno, srednje rjavo in temno rjavo, to pa boste že znale izbrati. Mogoče imate več korajže kot jaz in si to naredite same.