Ljudje imamo vse več podatkov na računalniku in življenje je postalo že sam en računalnik. Podatke pa shranjujemo ali na usb kartice ali ključke. Vedno sem se spraševala koliko teh stvari ljudje izgubijo. Res je, da je usb ključek bolj zoprne oblike za shranjevanje, boljše so definitivno usb kartice, saj so tanke in jih lahko shranimo kot kartico v denarnico.

Jaz imam kar dve usb kartici in jih redno nosim v denarnici. Ne boste verjeli kolikokrat so mi že prišle prav, saj je shranjevanje podatkov nekaj, kar je normalno vsak dan. V službi se hitro zgodi, da moram pokazati slike drugi osebi in takrat je najboljše, da jih shranim na usb kartico in grem, tako so slike vedno z menoj in lahko jih pokažen stranki.

Je pa res, da pa je nevarnost izgube cele denarnice, potem me kar strese, da bi izgubila vse podatke. Danes ljudje niso več takšni, kot so bili včasih, da bi ti izgubljene stvari vrnili, posebej če je denarnica. Kajti je kar velika kriza in če najdejo denarnico marsikaterega premami in vzame denar, ker potem ne ve, kaj na j z dokumenti, kot so osebe, zdravstvene, kreditne kartice, usb kartice, po navadi ti ljudje, celotno denarnico, ko so pobrali denar vržejo nekam, da se ne najde več.

Če pa imate srečo, da jo najde poštenjak, pa smo lahko presrečni, saj nam osebne, zdravstvene in usb kartice še kako veliko pomenijo. Lahko se iz srca zahvalimo in damo tudi kakšno darilo. Ne bi bilo slabo.

Od takrat, ko so meni ukradli denarnico in vse kar je bilo v njej, tudi usb kartice, sem se odločila, da bom imela nazaj usb ključek, res je, da se mi po navadi vala po torbi, vendar ga ne izgubim, ker denarnico skoz nosim po rokah, pa je večja verjetnost da bom zgubila tudi usb kartico, zato ključki sploh niso slabi.